Meditatiedocente Hedwigh Verbruggen-Letty

Docente/eigenaar

Studio Queste

Hedwigh Verbruggen-Letty

Ik heb inmiddels te veel gedaan om hier allemaal op te noemen, maar om een beetje een beeld te schetsen heb ik me o.a. in Bodhgaya India, daar waar de Boeddha naar zeggen verlicht is geraakt, verdiept in het Mahayana Boeddhisme, ben ik in de Verenigde Staten bij Dr. Susan Cook-Greuter, dé expert op gebied van ego-psychologie voor volwassenen, opgeleid in stadiumgerichte bewustzijnsontwikkeling en heb ik de meesteropleiding gevolgd bij Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja (meditatie technieken uit de raja yoga).

 

Ik ben een ambitieuze, hoogsensitieve innovator en beschik over een creatieve geest. Mediteren, mindfulness en intuïtieve ontwikkeling geven me focus en reflectief zelfbewustzijn. Inzicht in de werking van persoonlijke ontwikkeling geeft me innerlijke rust, omdat ik op een diep niveau begrijp hoe transformationele groei werkt. En in tijden van stress en verwarring weet ik wat me te doen staat om in mijn kracht te blijven en stappen te zetten.

 

Hierdoor ben ik (inmiddels) in staat veel tegelijkertijd te doen zonder mijn vitaliteit en authenticiteit te verliezen.

Vanuit mijn intrinsieke nieuwsgierigheid en open mind heb ik me bekwaamd in een zeer breed scala aan Oosterse en Westerse theorieën en technieken op gebied van persoonlijke en spirituele groei. Graag deel ik die via Studio Queste Aalsmeer om ook jou te helpen ondernemend en effectief te zijn in je privé- en werkleven.

 

Sinds 2011 leid ik Studio Queste waar ik lessen Meditatie, Mindfulness en Intuïtie geef. Meer info over mijn zakelijke loopbaan vind je op mijn LinkedInpagina

Copyright ©2019 All Rights Reserved Studio Queste  | info@queste.org | +31654760958

ALGEMENE VOORWAARDEN

Privacy statement